15.2.2017 14:26

Autronica BS-100 elinkaaren hallinta, tuotanto loppui 2015

BS-100 järjestelmän varaosatuki on loppumassa – on aika päivittää!

Vuoden 2016 alusta lähtien vanhan BS-100 järjestelmän varaosien valmistus loppui. Eräiden kriittisten järjestelmävaraosien saannissa on ollut jo vaikeuksia ja esim. vanhoja kortteja on jouduttu korjaamaan huollossamme. Valitettavasti nämä korjaukset eivät aina ole mahdollisia. BS-100 on ollut erinomainen ja luotettava tuote. Kuitenkin se edustaa vanhan sukupolven palo- ja kaasuilmoitinjärjestelmää. Varaosien saanti valmistajalta on 2017 rajoitettua ja varaosapuutteiden odotetaan vaikeutuvan vuoden kuluessa kohden loppuaan.

Päivittäminen Autronican  uuden sukuopolven  järjestelmiin on helppoa. Päivitys voi tapahtua vähitellen – tai kaikki kerralla. Teet päätökset perustuen vanhan järjestelmän ikään tai odotettuun jäljellä olevan käyttöiä asettamiin rajoituksiin.

1. Vaihda vain ohjauspaneelit. Jos ilmaisimet ovat uudempaa tyyppiä tai tyydyttävässä kunnossa voi pelkkä ohjauspaneelin päivittäminen olla ratkaisu ja muu jää ennalleen.

2. Vaihda ohjauspaneeli ja osa silmukoista. Voit hyödyntään nykyisen kaapeloinnin ja vanhasta purettavasta osasta jää varaosia tukemaan vanhaa silmukointia.

3. Täydellinen järjestelmän korvaaminen jossa uusitaan ilmaisimet, paneelit ja kaapeloinnit. Lopputuloksen moderni ja pitkäikäinen uusi järjestelmä ja sen tarjoama toiminnallisuus.

Mietimme mielellämme kanssanne parasta ratkaisua kohteessanne. Mikäli päätätte jatkaa nykyisen järjestelmän ylläpitoa, suosittelemme tarkistamaan kriittiset varaosat tilanteen ja tilaamaan niitä mahdollisimman pitkän ja ongelmattoman elinkaaren takaamiseksi – pian.

Autronica AFS virallinen ilmoitus asiasta  http://www.autronicafire.com/Newsroom/Pages/BS-100-spare-part-discontinuation.aspx?latest=true