2.2.2015 16:00

Muutamilla tuotteilla 10 v takuu valmistajalta

10 VUODEN TAKUU
 valikoiduille Pfannenbergin tuotesarjoille

Pfannenberg 10 v takuu_2014_Autrosafe

Pfannenberg tarjoaa nyt muutamille tuotteilleen 10 vuoden takuuajan. Takuuaika alkaa tuotteen toimituksesta ja on voimassa maailmanlaajuisesti.

Jos takuunalaisesta viasta raportoidaan toimittajalle takuuajan puitteissa, toimitetaan uusi tai kunnostettu vastaava laite tilalle veloituksetta.

Jollei muuta ole eritelty, noudatetaan kulloisiakin ZVEIN mukaisia ehtoja ”Tuotteiden ja
Palveluiden toimittajien yleisehdoista”.

Laajennettu takuu koskee seuraavia tuotesarjoja:

PATROL (äänihälyttimet ja vilkut)
PYRA (vilkut)
DS (äänihälyttimet)
QUADRO (vilkut ja LED-valot)

Takuu on rajoitettu 10 miljoonaan välähdykseen xenon vilkkujen osalta. Takuu on pätemätön siltä osin jos muutoksia tai korjauksia on tehty laitteelle asiakkaan toimesta.  Laitteen irrotus- tai asennuskuluja ei korvata. 10-vuoden takuu koskee vain niitä laitteita, joita on käytetty niiden muuttujien sekä ympäristöolosuhteiden puitteissa, jotka valmistaja on määritellyt.  Toisin sanoen kun laitteita on käytetty käyttötarkoituksen mukaisesti. Takuu kattaa todennettavissa olevan materiaalin ja valmistuksen viat. Takuun piiriin eivät kuulu kuluvat osat kuten valonlähteet, eivätkä myöskään minkäänlaiset seurannaiskulut.

10 vuoden takuu on valmistajan vapaaehtoisesti myöntämä ja se voidaan lakkauttaa milloin tahansa yksilöimättä syytä jolloin takuu raukeaa myös toimittajan osalta.