Päämiehet

Autronica Fire & Security AS, Norja
Autronican hälytysjärjestelmien offshore edustus merenkulun ja telakkateollisuuden kohteissa on Suomessa AT-Marine Oy kautta. Autronican hälytysjärjestelmiin kuuluvat mm. palo-, kone- ja kaasuhälytykset.  Autrosafe AT-Marine Oy toimittaa myös tarvittaessa järjestelmien huollot, suunnittelutyön ja käyttöönotot.

Autronica maapuolen edustuksesta ja huolloista vastaava maahantuoja Suomessa on Caverion Oyj.

Amot,UK
Amot on venttiili ja instrumentointivalmistaja jota AT-Marine Oy on edustanut Suomessa jo pitkään. Amot valmistaa luotettavia mitta- ja säätöventtiileitä erilaisilla toimilaitteilla. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu lämpötila ja/tai painekytkimet sekä erilaiset instrumentointi sovellukset ja kunnonvalvontalaitteet.

Emergency Lighting Products Ltd (ELP), UK
ELP on turvavalaistustuotteiden valmistaja. Valikoimiin kuuluvat myös vakio- ja yhdistelmävalaisimet (yleis/turvavalaisin). ELP on tunnettu hyvästä tuoteosaamisestaan ja -tuesta. Yritys on perustettu vuonna 1995 ja on siitä lähtien suunnitellut, kehittänyt ja valmistanut laadukkaita turvavalaistustuotteita jotka sopivat erilaisiin käyttökohteisiin.

European Safety Systems, E2S, Iso-Britannia
E2S on elektronisten ääni-, vilkku- ja yhdistelmähälyttimien valmistaja. Tuotteet sopivat niin kaupalliseen kuin teolliseen käyttöön maalla ja merellä.  Autrosafe, AT-Marine Oy on tuonut maahan E2S tuotteita jo vuodesta 1995 lähtien. Tuotteille löytyy monipuoliset luokituslaitosten hyväksynnät kuten EN54, MED, Ex/ATEX ja SIL sekä räjähdysvaaralliset ja kipinöimättömät tuotteet.

Farsounder, USA
Farsounder valmistaa laivoihin laadukkaita forwardscan kaikuluotaimia.

Gitiesse ( Eaton Group) , Italia
Gitiesse valmistaa sääntöjen mukaiset alusten integroidut/ erilliset multimedia- ja kommunikointijärjestelmät suunnittelusta toteutukseen .

Honeywell Enraf, Alankomaat
Honeywell Enraf tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen valikoiman tuotteita ja ratkaisuja mm. tarkkuutta vaativaan säiliön pinnan- ja lämpötilanmittaukseen ja tankkihallintajärjestelmiä tarjoten avointa liitettävyyttä ylempiin ohjausjärjestelmiin.

Honeywell Enraf Marine Systems, Global company
Enraf Marine Systems on yksi johtavia tankkien pintamittaukseen erikoistunut yritys.
Enraf Marine Systems on pääsääntöisesti erikoistunut valmistamaan tarkkuuspintamittauslaitteita ja -järjestelmiä laivanrakennusteollisuuteen.
Tuotevalikoimaan kuuluvat nestemäisen rahdin hallintaan tarvittavat laitteet, tankkien pintataso- ja turvallisuushälytysjärjestelmät
sekä laaja valikoima erilaisia antureita pintatason havainnollistamiseen.

Hydroid a Kongsberg Company, UK/US
Hydroid a Kongsberg Company valmistaa automaattisia vedenalaisia aluksia (AUV) REMUS tieteelliseen, kaupalliseen ja sotilaskäyttöön.

Inelteh d.o.o., Kroatia
Merenkulun laitteet ja järjestelmät automaatioon, navigointiin, pinnanmittauksiin ja signalointiin. Tuotteilla on tarvittavat merenkulun luokituslaitosten hyväksynnät ja oma tuotanto mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi.

Jotron AS, Norja
Jotron valmistaa turvatuotteita (EPIRB, SART, AIS etc.), jotka ovat korkealaatuisia ja luotettavia merikäyttöön.

Kanon, Alankomaat
Kanon valmistaaa korkealaatuisia nestemäisten aineiden lastaamiseen ja purkaamiseen tarkoitettuja lastausvarsia teollisuus- ja satamakäyttöön sekä erilaisia lastausterminaalin turvallisuutta lisääviä tuoteratkaisuja kuten lastausportaita ja -häkkejä.

Koden , Japan
Koden valmistaa navigointituotteita työveneille ja laivoille.

Klein Marine Systems, Inc, USA
Klein Marine Systems, Inc valmistaa hinattavia viistokaikuluotaimia useisiin käyttötarkoituksiin.

Kongsberg Maritime AS, Norja
Kongsberg edustus näistä ryhmistä koneautomaatio, merenmittaus, DP, merentutkimus, AUV Robotics, position, anturit, sensorit ja lähettimet.
Kongsberg valmistaa antureita ja erilaisia automaatiojärjestelmiä joita käytetään laajasti laivoissa ja koneenrakennuksessa.
Kongsbergin anturit tunnettiin aiemmin Autronica-tuotenimellä. Kongsbergin antureita ovat mm. lämpötila-, pakokaasu-, termistori- ja paineanturit.
Kongsberg Maritime on johtava vedenalaisten laitteiden ja järjestelmien valmistaja.
Tuotevalikoima käsittää valvontasonarit, hinattavat erikoissonarit, automaattiset vedenalaiset alukset (AUV),
monikeilakaikuluotaimet, hydrograafiset tutkimuskaikuluotaimet ja vedenalaiset paikanmäärityslaitteet.

Glamox/Luminell AS, Norja ja Ruotsi (tunnettiin aiemmin nimellä Luminell ja Colorlight)
Luminell laadukkaita valonheittimiä käytetään pääosin laivoilla, mutta ne sopivat myös laajojen alueiden valaisemiseen maakohteissa kuten tehdasalueet ja satamat. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät niin modernit säädettävät LED-pohjaiset kuin HID ja halogen etsintävalonheittimet, kansivalot ja Ex-valonheittimet. Osaan tuotteista voidaan liittää IR kamera tai UV toiminto.

Maretron, USA
MARETRON valmistaa NMEA 2000 tuotteita. Tuotteisiin kuuluvat ohjausjärjestelmät, valvontajärjestelmät, anturit, AD muuntimet ja kaapelointi tuotteet.

OPW Fluid Transfer (Civacon), Alankomaat
OPW valmistaa korkealaatuisia ratkaisuja säiliöautojen vaarallisten aineiden turvalliseen käsittelyyn ja kuljetukseen sekä lastausterminaalin YTE-järjestelmiä.

Raytheon Anschütz, Saksa
Raytheon Anschütz valmistaa integroituja komentosiltoja ja navigointituotteita laivoihin.

Raytheon, USA
Raytheon on johtava puolustusvälineiden ja sisäisten turvallisuusjärjestelmien valmistaja maailmassa. Raytheonin palveluksessa on n. 75000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Raytheonin integroidut puolustusjärjestelmät käsittävät kaikki keskeiset laitteet kuten torjuntaohjukset, torpedot, tulenjohtolaitteet, jne.

Pfannenberg GmbH, Saksa
Pfannenberg valmistaa elektronisia ääni-, vilkku- ja yhdistelmähälyttimiä normaaleihin ja  vaativiin kohteisiin pitkällä takuulla, mekaanisella kestolla ja hyvällä pakkasensietokyvyllä. Pfannenbergin tuotteilla on laajasti eri luokituslaitosten sertifikaatteja kuten IK08, EN54, SIL ja MED. Sireenejä ja salamavilkkuja on saatavilla myös Ex- tiloihin ATEX-hyväksyttyinä versioina.

Peters+Bey, Saksa
Peters Bey valmistaa veneisiin ja laivoihin Halogen/Led valot, Signaali- ja kulkuvalot, valo-ohjauspaneelit

Saab Transpondertech, Ruotsi
Saab tuotteita ovat AIS, GPS, DGPS laitteet laivoihin ja AIS maa-asemat.

Scan Antenna, Tanska
Antennituotteita merikäyttöön ja myös muihin sovellutuksiin.

Seematz, Saksa
Seematz valmistaa meriolosuhteisiin tarkoitetut halogen, led ja xenon hakuvalot, ikkunanpyyhkijäjärjestelmät mittojen mukaan ja kansivalot alukseen kuin alukseen.

Simrad Navico , Norja Global company
Navigointituotteiden valmistaja. Simrad tuotteita veneilijöille, varustamoille sekä vene- ja laivatelakoille. Tuotteita ovat mm. karttaplotterit, tutkat, autopilotit, DGPS-laitteistot.

Simrad Fishery , Norja
Simrad kalastukseen ja kalastuksen tutkimukseen liittyvät laitteistot: sonar, catch, echo

Skipper, Norja
Norjalainen Skipper valmistaa IMO hyväksytyt kaikuluotaimet ja nopeuslokilaitteistot.

SEA a Cohort company, UK
SEA valmistaa torpedo laukaisujärjestelmiä ja kevyitä sonar järjestelmiä puolustustarkoituksiin.

Wikrolux Oy, Suomi
Kotimaiset Wikroluxin turva- ja opasvalaistustuotteet saivat alkunsa akkuvarmennetuista laivojen turvavaloista. Nykyisin Wikrolux valmistaa monipuolista valikoimaa poistumisopasteita, turvavaloja ja yleisvalaisimia sekä maalle että merelle eri olosuhteisiin.